A great WordPress.com site

Check Point

Exam Name: Check Point Certified Security Administrator – GAiA

Exam code: 156-215.13

http://www.testsexpert.co.uk/156-215.13.html
Click the link below to buy full version as Low as $39

15% Discount Coupon Code:   392544C27H

Download button

Question: 1        

 

Which of the following are available SmartConsole clients which can be installed from the R76 Windows CD? Read all answers and select the most complete and valid list.

 

A. SmartView Tracker, CPINFO, SmartUpdate

B. SmartView Tracker, SmartDashboard, SmartLSM, SmartView Monitor

C. SmartView Tracker, SmartDashboard, CPINFO, SmartUpdate, SmartView Status

D. Security Policy Editor, Log Viewer, Real Time Monitor GUI

 

Answer: A        

 

Question: 2        

 

You manage a global network extending from your base in Chicago to Tokyo, Calcutta and Dallas. Management wants a report detailing the current software level of each Enterprise class Security Gateway. You plan to take the opportunity to create a proposal outline, listing the most cost-effective way to upgrade your Gateways. Which two SmartConsole applications will you use to create this report and outline?

 

A. SmartLSM and SmartUpdate

B. SmartView Tracker and SmartView Monitor

C. SmartView Monitor and SmartUpdate

D. SmartDashboard and SmartView Tracker

 

Answer: D        

 

Question: 3        

 

Your bank’s distributed R76 installation has Security Gateways up for renewal. Which SmartConsole application will tell you which Security Gateways have licenses that will expire within the next 30 days?

 

A. SmartView Tracker

B. SmartPortal

C. SmartUpdate

D. SmartDashboard

 

Answer: A        

 

Question: 4        

 

When launching SmartDashboard, what information is required to log into R76?

 

A. User Name, Management Server IP, certificate fingerprint file

B. User Name, Password, Management Server IP

C. Password, Management Server IP

D. Password, Management Server IP, LDAP Server IP

 

Answer: D        

 

Question: 5        

 

Message digests use which of the following?

 

A. SHA-1 and MD5

B. IDEA and RC4

C. SSL and MD4

D. DES and RC4

 

Answer: C        

 

Question: 6        

 

Which of the following is a hash algorithm?

 

A. DES

B. IDEA

C. MD5

D. 3DES

 

Answer: A        

 

Question: 7     

 

Which of the following uses the same key to decrypt as it does to encrypt?

 

A. Asymmetric encryption

B. Symmetric encryption

C. Certificate-based encryption

D. Dynamic encryption

 

Answer: A     

 

Question: 8     

 

You believe Phase 2 negotiations are failing while you are attempting to configure a site-to-site VPN with one of your firm’s business partners. Which SmartConsole application should you use to confirm your suspicions?

 

A. SmartDashboard

B. SmartView Tracker

C. SmartUpdate

D. SmartView Status

 

Answer: C     

 

Question: 9     

 

A digital signature:

 

A. Provides a secure key exchange mechanism over the Internet.

B. Automatically exchanges shared keys.

C. Guarantees the authenticity and integrity of a message.

D. Decrypts data to its original form.

 

Answer: B     

 

Question: 10     

 

Which component functions as the Internal Certificate Authority for R76?

 

A. Security Gateway

B. Management Server

C. Policy Server

D. SmartLSM

 

Answer: C     

 

Question: 11     

 

Which SmartConsole component can Administrators use to track changes to the Rule Base?

 

A. SmartView Monitor

B. SmartReporter

C. WebUI

D. SmartView Tracker

 

Answer: D     

 

Question: 12     

 

UDP packets are delivered if they are ___________.

 

A. referenced in the SAM related dynamic tables

B. a valid response to an allowed request on the inverse UDP ports and IP

C. a stateful ACK to a valid SYN-SYN/ACK on the inverse UDP ports and IP

D. bypassing the kernel by the forwarding layer of ClusterXL

 

Answer: B     

 

Question: 13     

 

The INSPECT engine inserts itself into the kernel between which two OSI model layers?

 

A. Physical and Data

B. Session and Transport

C. Data and Network

D. Presentation and Application

 

Answer: C     

 

Question: 14     

 

The customer has a small Check Point installation, which includes one SecurePlatform server working as the SmartConsole, and a second server running Windows 2008 as both Security Management Server and Security Gateway. This is an example of a(n):

 

A. Distributed Installation

B. Stand-Alone Installation

C. Hybrid Installation

D. Unsupported configuration

 

Answer: D     

 

Question: 15     

 

The customer has a small Check Point installation which includes one Windows 2008 server as the SmartConsole and a second server running SecurePlatform as both Security Management Server and the Security Gateway. This is an example of a(n):

 

A. Stand-Alone Installation

B. Distributed Installation

C. Unsupported configuration

D. Hybrid Installation

 

Answer: A     

 

Question: 16     

 

The customer has a small Check Point installation which includes one Windows 7 workstation as the SmartConsole, one GAiA device working as Security Management Server, and a third server running SecurePlatform as Security Gateway. This is an example of a(n):

 

A. Unsupported configuration

B. Stand-Alone Installation

C. Hybrid Installation

D. Distributed Installation

 

Answer: D     

 

Question: 17     

 

The customer has a small Check Point installation which includes one Windows 2008 server as SmartConsole and Security Management Server with a second server running SecurePlatform as Security Gateway. This is an example of a(n):

 

A. Stand-Alone Installation.

B. Distributed Installation.

C. Hybrid Installation.

D. Unsupported configuration.

 

Answer: B     

 

Question: 18     

 

When doing a Stand-Alone Installation, you would install the Security Management Server with which other Check Point architecture component?

 

A. SecureClient

B. Security Gateway

C. None, Security Management Server would be installed by itself.

D. SmartConsole

 

Answer: B     

 

Question: 19     

 

Tom has been tasked to install Check Point R76 in a distributed deployment. Before Tom installs the systems this way, how many machines will he need if he does not include a SmartConsole machine in his calculations?

 

A. Three machines

B. One machine

C. One machine, but it needs to be installed using SecurePlatform for compatibility purposes

D. Two machines

 

Answer: D     

 

Question: 20     

 

Which of the following statements is TRUE about management plug-ins?

 

A. A management plug-in interacts with a Security Management Server to provide new features and support for new products.

B. The plug-in is a package installed on the Security Gateway.

C. Using a plug-in offers full central management only if special licensing is applied to specific features of the plug-in.

D. Installing a management plug-in is just like an upgrade process.

 

Answer: A     

 

Question: 21     

 

You are installing a Security Management Server. Your security plan calls for three administrators for this particular server. How many can you create during installation?

 

A. Depends on the license installed on the Security Management Server

B. One

C. As many as you want

D. Only one with full access and one with read-only access

 

Answer: B     

 

Check Point

Exam Name: Check Point Certified Security Administrator – GAiA

Exam code: 156-215.13

http://www.testsexpert.co.uk/156-215.13.html

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: